Despre noi

Pregătirea pentru situații de urgență este o activitate continuă, ale cărei obiective principale sunt prevenirea lor, pe de o parte, respectiv creșterea și îmbunătățirea capacității de răspuns în cazul producerii lor.

Deși în ceea ce privește aspectele sus-menționate lucrurile nu s-au modificat încă în mod spectaculos, am hotărât să venim în sprijinul celor care doresc sa inițieze o schimbare în acest domeniu, oferindu-le șansa de a alege dintr-o paletă mult mai largă de soluții, aparținând unor producători renumiți la nivel european și nu numai.

Astfel, comercializăm în România gama completă de vehicule de intervenții în situații de urgență, după cum urmează: vehicule de stingere a incendiilor – de diverse capacități, utilizând diferiți agenți de stingere și pentru orice zone (urbane, industriale, forestiere, rurale) – autoplatforme de intervenție la înălțime, vehicule de descarcerare, pentru suport logistic, ambulanțe – transport pacienți (tip A), prim ajutor (tip B), precum și terapie intensivă mobilă (tip C), desigur la pachet cu echipamentele și accesoriile specifice care le echipează și alte echipamente destinate intervențiilor în astfel de situații. Acestor vehicule speciale li se adaugă și alte tipuri de soluții mobile – furgoane, șasiuri carosate, remorci – cum ar fi ateliere, birouri, magazine, foodtrucks, cabinete stomatologice și de alte specialități medicale.

În egală măsură, distribuim echipamente individuale de protecție pentru pompieri, produse și certificate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/425 și normele europene specifice fiecărui produs: căști, costume, mănuși, cizme și bocanci, centuri, aparate de protecție respiratorie.

Pe lângă aceste activități de comerț și distribuție, puteți apela la noi și pentru consultanță în achiziții publice, deopotrivă pentru autorități contractante și pentru ofertanți.

Nu în ultimul rând, asigurăm și management de proiect (dezvoltare proiect, evaluare și monitorizare, coordonare, implementare).

Așteptăm să vă cunoaștem!